Pentru informatii apelati cu incredere la 0753 559 750

Categorii
Produse statement - unicat
Suveniruri Romania
Decoratiuni petrecere
Difuzoare ulei esential
Bijuterii si accesorii mirese
Filtreaza
Produse statement - unicat
   
Cercei statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski 3
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Cerceii au lungimea de 3 cm fara tortite. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 2 perle de cultura de 6-8 mm - 8 cristale swarovski de 3-4 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea cerceilor in cutia pe care o primiti la livrare cand nu ii purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa ii folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1 picatura pe spatele cerceilor, Atentie! nu puneti ulei esential pe margine!
COD: 583-2
88.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Cercei statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski 2
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Cerceii au lungimea de 3 cm fara tortite, latimea de 2  cm in partea de jos. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 2 perle de cultura biwa- calitate japoneza - 8 cristale swarovski de 3-4 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea cerceilor in cutia pe care o primiti la livrare cand nu ii purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa ii folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1 picatura pe spatele cerceilor, Atentie! nu puneti ulei esential pe margine!
COD: 573-2
99.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski 5
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Colierul acesta are piesa centrala de dimensiuni 10x11 cm, iar lungimea lantului de 64 cm. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 6 perle de cultura de 6-8 mm - 2 cristale swarovski de 3-4 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea colierului in cutia pe care o primiti la livrare cand nu il purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa il folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1-2 picaturi pe spate pe mijlocul colierului, Atentie! nu puneti ulei esential pe marginea colierului!  
COD: 578-2
139.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski 4
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Colierul acesta are piesa centrala de dimensiuni 11x8,5 cm, iar lungimea lantului de 44 cm. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 9 perle de cultura biwa - productie japoneza - 4 cristale swarovski de 3-4 mm - 4 cristale de cusut patrate piramida - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea colierului in cutia pe care o primiti la livrare cand nu il purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa il folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1-2 picaturi pe spate pe mijlocul colierului, Atentie! nu puneti ulei esential pe marginea colierului!
COD: 568-2
219.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Cercei statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Cerceii au lungimea de 3 cm fara tortite, latimea de 2  cm in partea de jos. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 4 perle de cultura de 6-8 mm - 18 cristale swarovski de 3-4 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea cerceilor in cutia pe care o primiti la livrare cand nu ii purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa ii folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1 picatura pe spatele cerceilor, Atentie! nu puneti ulei esential pe margine!
COD: 412-2
129.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Bratara are lungimea de 20 cm, latimea de 3 cm. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 7 perle de cultura de 6-8 mm - 30 cristale swarovski de 3-4 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea bratarii in cutia pe care o primiti la livrare cand nu o purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa o folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1 picatura pe spate pe mijlocul pieselor individuale, Atentie! nu puneti ulei esential pe marginea acestora!
COD: 396-2
178.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski 3
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Colierul acesta are piesa centrala de dimensiuni 8x3 cm, iar lungimea lantului de 50 cm. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 6 perle de cultura de 6-8 mm - 22 cristale swarovski de 3-4 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea colierului in cutia pe care o primiti la livrare cand nu il purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa il folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1-2 picaturi pe spate pe mijlocul colierului, Atentie! nu puneti ulei esential pe marginea colierului!
COD: 407-2
168.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski 2
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Colierul acesta are piesa centrala de dimensiuni 6,5x3 cm, iar lungimea lantului de 70 cm. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 5 perle de cultura de 6-8 mm - 18 cristale swarovski de 3-4 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea colierului in cutia pe care o primiti la livrare cand nu il purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa il folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1-2 picaturi pe spate pe mijlocul colierului, Atentie! nu puneti ulei esential pe marginea colierului!
COD: 402-2
148.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement - colectia chic - cu perle de cultura si cristale swarovski
material: piele
margele: perle de cultura
cristale: swarovski
Bijuteriile statement reprezinta, prin traducere, o declaratie, o asumare a ceea ce suntem si o expunere in fata lumii a ceea ce reprezentam. De aceea de obicei sunt preferate de femeile care vor sa fie vazute, admirate, apreciate, de persoanele care stiu cine sunt si infrunta ce le serveste viata cu fruntea sus si privirea inainte. Colectia chic a fost creata pentru a imbratisa aceste persoane minunate, si a le oferi ocazia de a fi ele. Aceasta este formata din piese realizate cu piele maro-roscat de caprioara, subtire si delicata, perle de cultura de culoare alba, cristale swarovski de diverse marimi in culori crystal clar sau cu influente aurora boreala si lant si accesorii din otel inoxidabil. Fiecare piesa este unica. Realizarea uneia asemanatoare se poate face la comanda cu dimensiunile si cerintele clientului. Colierul acesta are piesa centrala de dimensiuni 12x8 cm, iar lungimea lantului de 50 cm. Pentru realizarea lui s-au folosit : - 8 perle de cultura de 6-8 mm - 34 cristale swarovski de 3-4 mm - 2 cristale swarovski de 8 mm - piele de caprioara - prenandez - accesorii din otel inoxidabil. Mod de pastrare si/sau utilizare: Se recomanda pastrarea colierului in cutia pe care o primiti la livrare cand nu il purtati, evitarea imersiei in lichide, si evitarea pulverizarii de substante chimice. Daca doriti sa il folositi ca difuzor de uleiuri esentiale, puteti pune 1-2 picaturi pe spate pe mijlocul colierului, Atentie! nu puneti ulei esential pe marginea colierului!  
COD: 391-2
189.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara din argint cu ametist
material: argint
margele: pietre semipretioase
Eleganta si delicata, bratara cu argint si ametist se aseaza la incheietura mainii tale adaugand un plus de rafinament. Pietrele naturale din ametist au fost lucrate manual in India, pe ambele fete, de aceea nici o piesa nu este la fel cu alta. Aceasta piatra este recomandata pentru toate zodiile, dar este talismanul norocos al pestilor. Este o piatra a spirituatitatii si a succesului in afaceri echilibrand energiile si ajutandu-ne sa le canalizam in sens constructiv. Are 9,7 grame si 20 cm lungime. Produs realizat in serie mica.
COD: 7163
164.90 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier steampunk "circuit"
material: aliaj
culoare: argintiu
Colier inspirat din curentul Steampunk. Forma pandantivului a luat viata din ideea de nastere biblica a pacatului. Sarpele oferind marul, care a fost facut din floare a unui copac ce avea initial frunze. Toate astea, atat de simplu montate pe un mecanism de ceas. Ca o transcendere in zilele noastre, am vazut-o ca pe obiceiul, aproape autodistructiv, de a repeta aceleasi greseli o data, si inca o data... Materiale din care a fost lucrat: - baza din aliaj argintiu - mecanism de ceas - charmuri din aliaj - un cristal din Cehia - vezi articolul pe blog despre margelele toho, am mentionat si despre cele din Cehia - lant argintiu lung de 42 cm Piesele, dupa ce au fost montate, au fost finisate cu pasta de ceara argintie. Mod de intretinere: A se evita imersia in lichide. Se recomanda purtarea lui cu bucurie! Produsul este unicat!
COD: 3566
39.90 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier steampunk "libertate de-o zi"
material: pietre semipretioase
culoare: vintage
Inspirat din curentul Steampunk, colierul "libertate de-o zi" a fost lucrat cu maiestrie pentru a evidentia mecanismele societatii si felul in care acestea tind sa ne puna in cutii cu etichete. Ideea lui a fost de a spera, chiar si pentru o zi, la mai mult, la libertatea de a fi  noi, la libertatea de a gandi asa cum vrem fara a fi judecati ca nu ne incadram in limitele cutiutelor. Colierul este lucrat din : - piatra mare din hematit - evoca putere - este o piatra speciala pentru oameni puternici - piese din mecanism de ceas - charmuri din aliaj metalic, bronz si argintiu - lant din bronz lat de 7 mm si lung de 42 cm cu posibilitate de prelungire de inca 3 cm. Dupa ce au fost montate, am finisat deasupra cu pasta de ceara de culoarea bronzului. Mod de intretinere: Este recomandata evitarea imersiei in lichid si purtarea lui cu mandrie :) Produsul este unicat
COD: 3532
45.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Bubly 2
material: lana
culoare: multicolor
Colierul statement Bubly este facut din materiale naturale : lana impaslita, piele de caprioara, fir de canepa si pe alocuri cateva fire de matase naturala. Acest gen de bijuterii au menirea de a te determina pe tine, femeie, sa mergi cu capul sus, cu privirea inainte, spatele  drept tinuta impunatoare, mandra de ceea ce esti si ceea ce devii. In ultimii 30 ani moda bijuteriilor si accesoriilor unicat, realizate la comanda, a inflorit pentru ca libertatea de exprimare ne-a oferit tuturor posibilitatea de a ne expune stilul vestimentar conform cu personalitatea noastra. Materialele din care este lucrat ofera persoanelor sensibile posibilitatea de a le purta fara probleme. De asemenea, lungimea snurului de 44  cm poate fi reglata. Pentru asta, atunci cand plasezi comanda, scrie la "alte informatii" si specificatiile tale. Piesa centrala are marimea de 14x9 cm. Se potriveste foarte bine atat cu o maleta uni pe gat cat si la o camasa office. Lana impaslita reprezinta si un material foarte bun pentru pastrarea uleiurilor esentiale. De aceea, acest colier poate fi folosit si ca difuzor de uleiuri. Mod de utilizare: puneti cateva picaturi de ulei pe spatele colierului, lasati sa intre in  piele. Sau, puneti picaturi pe bobitele din lana si masati putin biluta pana cand intra uleiul in interior, ca sa nu fie inestetic. Mirosul astfel introdus se mentine cel putin 24 ore, poate ajunge si la 72 ore in functie de calitatea uleiului folosit.
COD: 9978
39.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Bubly
material: lana
culoare: multicolor
Colierul statement Bubly este facut din materiale naturale : lana impaslita, piele de caprioara, fir de canepa si pe alocuri cateva fire de matase naturala. Acest gen de bijuterii au menirea de a te determina pe tine, femeie, sa mergi cu capul sus, cu privirea inainte, spatele  drept tinuta impunatoare, mandra de ceea ce esti si ceea ce devii. In ultimii 30 ani moda bijuteriilor si accesoriilor unicat, realizate la comanda, a inflorit pentru ca libertatea de exprimare ne-a oferit tuturor posibilitatea de a ne expune stilul vestimentar conform cu personalitatea noastra. Materialele din care este lucrat ofera persoanelor sensibile posibilitatea de a le purta fara probleme. De asemenea, lungimea snurului de 42 cm poate fi reglata. Pentru asta, atunci cand plasezi comanda, scrie la "alte informatii" si specificatiile tale. Piesa centrala are marimea de 15x10 cm. Se potriveste foarte bine atat cu o maleta uni pe gat cat si la o camasa office. Lana impaslita reprezinta si un material foarte bun pentru pastrarea uleiurilor esentiale. De aceea, acest colier poate fi folosit si ca difuzor de uleiuri. Mod de utilizare: puneti cateva picaturi de ulei pe spatele colierului, lasati sa intre in  piele. Sau, puneti picaturi pe bobitele din lana si masati putin biluta pana cand intra uleiul in interior, ca sa nu fie inestetic. Mirosul astfel introdus se mentine cel putin 24 ore, poate ajunge si la 72 ore in functie de calitatea uleiului folosit.  
COD: 9969
39.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Geometrie
material: piele
margele: sticla
culoare: multicolor
cabochon: lut polimeric
Schimba-ti total tinuta purtand colierul Geometrie! Realizat din margele de sticla cusute pe baza de piele cu ata subtire, speciala si rezistenta, cu un cabochon din lut polimeric modelat manual si pictat in culori acrilice si prins cu lant din bronz, colierul se aseaza in zona chackrei inimii si creeaza un punct focal colorat si vesel. Materialele folosite sunt: - piele alba naturala - cabochon lut polimeric - cristale fatetate chinezesti din sticla - frunzulite rosii din sticla - floricele din sticla - elemente din bronz (lant cu  lungimea de 50 cm) Marimea piesei centrale este de 9x8 cm. Produsul este unicat.
COD: 9961
89.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Bucurie
material: piele
cristale: sticla
cabochon: lut polimeric
Produsele statement au fost purtate din cele mai vechi timpuri de doamne puternice, elegante, pentru care era intotdeauna o placere sa fie in centrul atentiei. Colierul Bucurie este realizat, bineinteles, cu multa bucurie si zambete, in culori puternice (nuante de rosu, portocaliu, galben, maro si bronz auriu) ceea ce va crea un punct focal pentru vestimentatia dumneavoastra. Astfel ca poate fi pus in evidenta purtand culori simple, inchise, compunand in acest mod un contrast interesant si atractiv. Materialele din care este realizat sunt: - frunzulite rosii din sticla - cabochoane floarea soarelui lucrate din lut polimeric, uscate si apoi pictate in culori acrilice - flori din sticla rosie si portocalie - cristale rondele fatetate portocalii - cristale biconice rosii - snur textil maro cu fir auriu - elemente din otel inoxidabil - baza din piele rosie - margelute toho Marimea piesei principale este de aproximativ 16x7 cm si se aseaza foarte frumos mai jos de baza gatului, avand lungimea snurului de 40 cm. Colierul are greutatea de 64 grame, ceea ce il face foarte comod si usor de purtat. Piesa este unicat
COD: 9952
109.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Cercei statement in forma de candelabru - Ice
margele: toho
cristale: Cehia
cabochon: rasina
Produsele statement sunt de obicei produse mari, de aceea reprezinta o necesitate pentru femeile puternice, increzatoare, care-si doresc sa fie remarcate si apreciate. Deosebit de elegante si delicate, aceste stil de produse create manual, au nevoie de un timp indelungat pentru realizare. Cerceii candelabru Ice au fost montati in 3 zile din urmatoarele materiale: - cabochon cu bucatele de scoici prinse in rasina - cristale fatetate calitative aduse din Cehia - margele din nisip egale intre ele marca Toho -cristale fatetate chinezesti. Toate aceste materiale au fost cusute in jurul cabochonulul pe suport de piele naturala cu ata foarte subtire si foarte tare, speciala pentru acest fel de bijuterii. Au greutatea de 9 grame/cercel, lungimea de 7 cm (cu tot cu tortita) si latimea de 3 cm. Produsul este unicat.
COD: 9949
129.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Cercei statement cu argintiu si albastru cusuti pe piele - Ice
margele: toho
culoare: argintiu
Produsele statement au fost purtate din cele mai vechi timpuri de doamne puternice, doamne carora le placea sa fie admirate pentru frumusetea si eleganta lor. Rolul acestor piese, purtate si in ziua de azi, este de a scoate din anonimat pe oricine le poarta. Fie ca alegi sa porti o poseta in acest stil, sau o clama, sau o bratara, cu siguranta vei fi remarcata si apreciata. Cercelusii Ice sunt micusi, eleganti si finuti, de 1,5 cm si au fost lucrati cu margelute toho si cabochon din perla acrilica. Se pot purta zilnic, asortandu-se cu orice tinuta, la evenimente speciale sau chiar si de o mireasa, avand astfel acel "ceva albastru" pentru a aduce noroc in casnicie. Produs unicat. La comanda se pot realiza si pe alte culori, in functie de preferintele clientului.
COD: 9943
42.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement din lemn cu pietre semipretioase din granat
material: lemn
margele: pietre semipretioase
Accesoriile statement au rolul de a permite femeilor sa iasa din sfera anonimatului. Prin marime, culoare, complexitate si unicitate, aceste produse va pot ajuta sa creati tinute absolut fabuloase! Bratara din lemn, cu diametrul interior de 6,3 cm, a fost mai intai slefuita apoi vopsita cu grund - un material special care odata uscat impiedica apa sa intre in lemn. Dupa uscarea acestuia, minim 24 ore si temperatura peste 20 grade, a fost realizat cu pasta 3D, un model serpuit pe toata bratara. Dupa ce s-a fixat si s-a uscat bine, bratara a fost colorata in vopsele acrilice, finisata cu pasta de ceara bronz. Dupa inca 24 ore de uscare am lipit pietrele din granat, cu un lipici special foarte rezistent, si am finalizat-o cu pasta de ceara aurie efect. Modelul a fost inspirat de niste expozate dintr-un muzeu din Atena. Mod de intretinere: se recomanda evitarea contactului cu substante lichide si impactul pe suprafete dure, pietrele se pot sparge. Produsul este unicat.
COD: 9656
79.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement din lemn cu pietre
material: lemn
margele: pietre semipretioase
Accesoriile statement au rolul de a permite femeilor sa iasa din sfera anonimatului. Prin marime, culoare, complexitate si unicitate, aceste produse va pot ajuta sa creati tinute absolut fabuloase! Bratara din lemn, cu diametrul interior de 6,8 cm, a fost mai intai slefuita apoi vopsita cu grund - un material special care odata uscat impiedica apa sa intre in lemn. Dupa uscarea acestuia, minim 24 ore si temperatura peste 20 grade, a fost pictata manual in culori acrilice (galben, rosu, verde, maro). Dupa finalizarea acestei etape au fost lipite deasupra, cu un lipici special, foarte rezistent, pietre din sidef verde, granat, jasp rosu si sidef crem. Mod de intretinere: se recomanda evitarea contactului cu substante lichide si impactul pe suprafete dure, pietrele se pot sparge. Produsul este unicat.  
COD: 9649
49.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement din margele in culorile argintiu si alb
margele: toho
culoare: alb
Bijuteriile statement sunt cel mai bine puse in valoare de o tinuta eleganta, de seara. Pentru un impact puternic, combina o bratara statement pretioasa, la o rochie neagra sau la una intr-o culoare neutra. Contrastul creat ii va oferi tinutei tale doza necesara de glamour. Inspirat si cu sensibilitate, designerul nostru a creat o bratara in totalitate din margele. Baza acesteia a fost cusuta cu tehnica brick, ceea ce inseamna ca prin fiecare margica s-a trecut cu fir special si ac foarte subtire de cel putin 3 ori, ceea ce ii ofera durabilitate si fermitate. De asemenea, aceasta modalitate de a crea o bratara ofera persoanelor cu pielea sensibile oportunitatea de a le purta fara nici o problema. Deasupra bazei au fost cusute aproximativ 60 de randuri cu margele din cristale, margele de nisip si perle de cultura. Timpul de lucru a unei astfel de bratari este de 2 saptamani. Acesta este un model, poate fi refacut dupa preferintele clientului. (materiale, dimensiuni, culori) Comanda azi aceasta bratara si primesti cadou si perechea de cercei asortati si fotografii.
COD: 9644
149.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement cu perle de cultura si cristale
nr perle de cultura: 1-10
margele: toho
Bijuteriile statement sunt cel mai bine puse in valoare de o tinuta eleganta, de seara. Pentru un impact puternic, combina o bratara statement pretioasa, la o rochie neagra sau la una intr-o culoare neutra. Contrastul creat ii va oferi tinutei tale doza necesara de glamour. Inspirat si cu sensibilitate, designerul nostru a creat o bratara in totalitate din margele. Baza acesteia a fost cusuta cu tehnica brick, ceea ce inseamna ca prin fiecare margica s-a trecut cu fir si ac de cel putin 3 ori, ceea ce ii ofera durabilitate si fermitate. De asemenea, aceasta modalitate de a crea o bratara ofera persoanelor cu pielea sensibile oportunitatea de a le purta fara nici o problema. Deasupra bazei au fost cusute aproximativ 80 de randuri cu margele din cristale, margele de nisip si perle de cultura. Timpul de lucru a unei astfel de bratari este de 2 saptamani. Acesta este un model, poate fi refacut dupa preferintele clientului. (materiale, dimensiuni, culori)
COD: 9634
129.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Natur din piele de caprioara
nr perle de cultura: 20-30
material: piele
Bijuteriile statement sunt accesorii indraznete si complexe iar prin designul lor unic sunt menite sa creeze un punct de focus pentru orice tinuta. De aceea daca esti o persoana curajoasa dornica de afirmare si apreciere aceasta bijuterie este pentru tine! Colierul cu modelul de 14x10 cm si lantul de 40 cm este realizat din piele de caprioara fiind foarte delicat la atingere, usor  si maleabil. De asemenea, fiind de  culoarea pielii poate completa intr-un mod foarte elegant garderoba dumneavoastra vintage. Mod de intretinere:  A se evita contactul cu lichide. Imbinarea manuala a bucatilor de piele de caprioara si perlelor de cultura face ca orice reproducere a acestui colier, cu preferintele dumneavoastra sa fie in sine unicat.
COD: 9586
59.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement din margele in nuante de verde
margele: toho
culoare: multicolor
Bijuteriile statement sunt cel mai bine puse in valoare de o tinuta eleganta, de seara. Pentru un impact puternic, combina o bratara statement pretioasa, viu colorata, la o rochie neagra sau la una intr-o culoare neutra. Contrastul creat ii va oferi tinutei tale doza necesara de glamour. Inspirat de culorile verii, designerul nostru a creat bratara in totalitate din margele. Baza acesteia a fost cusuta cu tehnica brick, ceea ce inseamna ca prin fiecare margica s-a trecut cu fir si ac de cel putin 3 ori, ceea ce ii ofera durabilitate si fermitate. De asemenea, aceasta modalitate de a crea o bratara ofera persoanelor cu pielea sensibile oportunitatea de a le purta fara nici o problema. Deasupra bazei au fost cusute aproximativ 80 de randuri cu margele in diferite nuante de verde si galben. Timpul de lucru a unei astfel de bratari este de 2 saptamani. Acesta este un model, poate fi refacut dupa preferintele clientului.
COD: 9580
119.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement multicolora din margele
margele: toho
culoare: multicolor
Bijuteriile statement sunt cel mai bine puse in valoare de o tinuta eleganta, de seara. Pentru un impact puternic, combina o bratara statement pretioasa, viu colorata, la o rochie neagra sau la una intr-o culoare neutra. Contrastul creat ii va oferi tinutei tale doza necesara de glamour. Inspirat de culorile toamnei, designerul nostru a creat bratara in totalitate din margele. Baza acesteia a fost cusuta cu tehnica brick, ceea ce inseamna ca prin fiecare margica s-a trecut cu fir si ac de cel putin 3 ori, ceea ce ii ofera durabilitate si fermitate. De asemenea, aceasta modalitate de a crea o bratara ofera persoanelor cu pielea sensibile oportunitatea de a le purta fara nici o problema. Deasupra bazei au fost cusute aproximativ 100 de randuri cu margele in diferite culori, amestec specific toamnei. Timpul de lucru a unei astfel de bratari este de 3 saptamani. Acesta este un model, poate fi refacut dupa preferintele clientului.  
COD: 9572
219.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement cu inspiratie paun
material: piele
margele: toho
culoare: multicolor
cabochon: rasina
Bijuteriile statement reprezinta accesoriul perfect pentru o tinuta moderna, in tendinte. Avantajul acestor bijuterii extravangante este acela ca pot fi purtate la diferite tinute, de la cele elegante, la cele casual sau office. Ai nevoie doar de o bijuterie statement pentru a crea un outfit fermecator, care va atrage toate privirile. Colierul cu inspiratie din atitudinea si coloritul paunului a fost creat cu drag si atentie in timpul a doua saptamani. Fiecare margica din Japonia, denumita toho, a fost cusuta individual cu ac si ata pe fundal de piele naturala pentru durabilitate si stabilitate a modelului. De asemenea calitatea este data si de folosirea accesoriilor din otel inoxidabil care sunt mult mai rezistente. Modelul are aproximativ 15x10 cm iar lungimea medie a snurului de 38 cm ceea ce il face sa se aseze foarte frumos mai jos de baza gatului. Mod de intretinere: se recomanda evitarea contactului cu substantele chimice, acestea pot dauna stralucirii si finisajului margelelor. Produsul este unicat.  
COD: 9568
349.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Set de bijuterii cusute - Cold as ice
material: piele
margele: toho
cabochon: pietre semipretioase
Accesoriile statement au rolul de a scoate pe oricine din zona de anonimat, si de a determina orice femeie sa fie mai increzatoare, mai vizibila. Colierul "Cold as ice", contrar numelui, va face pe oricine sa se simta cocheta si eleganta. Aceste piese au fost lucrate timp de 2 saptamani, cusute pe piele si fixate individual, fiecare margica, cu ac si ata speciale pentru tehnica de brodare cu margele toho. Bijuteriile de acest gen au la baza o poveste, un sentiment al artistului. In acest caz  inspiratia a venit de la imaginile cu marea albastra din  insulele caraibe. Piesa centrala a colierului este o agata fatetata colorata albastru cu striatii care duc cu gandul la valurile marii, iar cerceii lucrati cu margele si cabochoane crackle ne creeaza efectul de gheata sparta. Accesoriile metalice pe care le contine sunt din otel inoxidabil ceea ce determina o mai mare rezistenta in timp. Lungimea  snurului de 24 cm si marimea piesei focale de 9x5,5 cm face ca acesta sa se potriveasca foarte frumos putin mai jos de baza gatului. Produsul este unicat.
COD: 9562
369.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement cusuta cu margele multicolore
material: piele
margele: toho
culoare: multicolor
Bijuteriile statement nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei! Chiar si in ziua cea mai mohorata cand nu aveti starea necesara de a va aranja, de a purta o bluza colorata, cu un singur accesoriu statement puteti fi indraznete si in centrul atentiei  fara a depune prea mare efort. Bratara aceasta are in compozitie margele toho, margele delica, margele myuki, cristale din Cehia si o camee cu o doamna care poarta perle. Toate aceste materiale au fost cusute individual cu ac si ata foarte subtire si foarte rezistenta, speciala pentru acest fel de bijuterii. Bratara se incheie cu un sistem model hook cu magnet si cu 6 zale de care este prinsa pielea ceea ce o determina sa reziste in timp. Lungimea bratarii este de 20 cm iar suportul din piele o determina sa fie maleabila si delicata la atingere. Modelul este unicat.  
COD: 9539
349.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement aurie din hartie si cristale
material: hartie
cristale: 60-100
culoare: auriu
Accesoriile statement au rolul de a permite femeilor sa iasa din sfera anonimatului. Prin marime, culoare, complexitate si unicitate, aceste produse va pot ajuta sa creati tinute absolut fabuloase! Bratara aurie a fost realizata din sfoara de hartie groasa de 3 mm ce are in mijloc fir metalic. Impletita cu maiestrie in forma acesteia, cusuta apoi pentru stabilitate si apoi, cu adeziv decoupage pentru pietre au fost lipite cristalele si fixata definitiv bratara, astfel ca in final a devenit rigida, fixa si rezistenta in timp si la apa. Mod de intretinere: se recomanda evitarea contactului cu substante lichide. Daca se intampla se clateste repede, se curata cu o carpa moale si se lasa la uscat. Stratul de adeziv o protejeaza in cazul contactului intamplator, dar nu si in cazul expunerii prelungite. Produsul este unicat.
COD: 9530
119.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement retro cu perle de cultura natur
Bijuteriile statement sunt accesorii indraznete si complexe iar prin designul lor unic sunt menite sa creeze un punct de focus pentru orice tinuta. De aceea daca esti o persoana curajoasa dornica de afirmare si apreciere aceasta bijuterie este pentru tine! Bratara din piele de caprioara lata de 4,5 cm si cu circumferinta interioara de 21 cm poate fi purtata la incheietura cat si mai sus pe mana, fiind foarte delicata la atingere, usoara  si maleabila. Materialele din compozitie o recomanda de asemenea si pentru persoanele cu pielea sensibila pentru ca nu are deloc metal in compozitie. Mod de intretinere:  A se evita contactul cu lichide. Imbinarea manuala a bucatilor de piele de caprioara si perlelor de cultura face ca orice reproducere a acestei bratari, cu preferintele dumneavoastra sa fie in sine unicat.
COD: 9526
79.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement retro cu perle de cultura verzi
perle de cultura: 10-20
material: piele
Produsele statement sunt bijuterii complexe, de obicei mari, dedicate persoanelor curajoase care-si doresc a fi remarcate. Lata de 4 cm si cu interiorul de 22 cm bratara din piele de caprioara este foarte usoara si delicata la atingere, ceea ce o determina sa fie accesoriul perfect pentru persoanele cu pielea sensibila. Designul unic cu perlele de cultura verzi cusute manual si pielea in valuri de nuante usor diferite face ca orice model recreat dupa acesta sa fie unicat prin aranjament si detalii. Acesta este un model care se poate reproduce cu preferintele clientului.
COD: 9518
89.99 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Dorada
margele: pietre semipretioase
Frunzele de toamnă pictate manual și frunzele maro din coajă de nucă de cocos se impletesc romantic impreuna cu mărgelele fațetate din carneol dand nastere unei povesti potrivite pentru inceputul sezonului rece. Carneolul are o proprietate foarte interesantă, aceea de a risipi energiile negative și de a încărca celelalte pietre și oamenii cu energie pozitivă, astfel ca acest colier devine o sursa de echilibru pentru persoana care il va purta. Daca esti utilizator de uleiuri esentiale si iti doresti sa folosesti colierul ca difuzor, sa stii ca este posibil pentru ca frunzele sunt facute din materiale naturale , asa ca pe spatele lor se pot pune și picături de ulei esențial. Lungimea colierului este de 50 cm avand si optiunea de a-l micsora din spate, zalele lantului din bronz fiind suficient de mari. Mod de intretinere :  se recomanda evitarea pulverizarii produselor chimice sau a alcoolului pe accesoriu pentru ca poate influenta culoarea metalului si a frunzelor pictate. Acesta este un model, se poate reface in functie de preferintele clientului.
COD: 7375
89.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Rosepa
material: textil
margele: acryl
cristale: sticla
Colierul realizat manual din catifea rosie si lant este bland la atingerea pielii si poate fi accesoriul ideal pentru o petrecere de seara sau un eveniment special. Se aseaza foarte frumos la baza gatului fiind potrivit oricarei femei care doreste o bijuterie la fel de unica precum e ea. Lungimea colierului este de 43cm la interior. Creat cu delicatete din : - margele acryl - perle din sticla - cristale din sticla, rondele fatetate - catifea rosie - lant de aluminiu Toate elementele din care a fost lucrat ofera o nota de eleganta, dar si sportiva colierului. Acest produs este un model, poate fi refacut dupa preferintele clientului. Timp de lucru necesar 2 saptamani.  
COD: 7371
220.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Rozalind
material: piele
margele: toho
Ce frumos ar fi dacă fiecare femeie ar purta o bijuterie specifică personalității ei! Am făcut acest colier cu gândul la complexitatea noastră, și totodată la frumusețea acestei complexități. Cât de frumos se împletesc toate împreună în caracter, în sentimente și gândire! Accesoriul este cusut pe baza de piele naturala, fiecare margica este prinsa separat cu acul si ata speciala, subtire si rezistenta. Cabochoanele mici din compozitie sunt acrylice sidefate iar cel din mijloc este din sticla. Margelutele folosite sunt model toho de culoare bronz, alb, auriu mat, auriu galvanizat, argintiu galvanizat, lila si crem, si margele de nisip de culoare aurie. Colierul are snurul lung de 46 cm care poate fi reglat in functie de preferinte. Pentru asta, in momentul cand plasati comanda, specificati dimensiunea pe care doriti sa o aiba. Piesa centrala are marimea de 9x12 cm. Mod de intretinere :  Este recomandata evitarea pulverizarii substantelor chimice pe colier, acestea pot afecta stralucirea margelelor si calitatea sarmei. Daca se intampla totusi puteti curata repede cu o carpa moale inmuiata in alcool sanitar. Este un produs unicat.
COD: 7366
570.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Arty
material: pasta de hartie
culoare: multicolor
Colier in culorile toamnei, pictat manual cu multa migala si mult drag. Cele 3 frunze realizate manual din pasta de hartie au fost modelate, apoi uscate timp de peste 48 ore si in cele din urma pictate pe fata si spate in culori acrilice, culori care uscate devin rezistente la apa. Lantul este din bronz, asortandu-se cu tematica acestei piese statement. Marimea fiecarei frunze este de aproximativ 6x6 cm iar impreuna  cu lantul masoara 70 de cm. Acesta poate fi reglat în așa fel încât să poată fi purtat și lung și pana la baza gâtului. Mod de intretinere :  a se evita pulverizarea sau imersia in lichide. Se poate distruge pasta de hartie si culorile acrilice. Acesta este un model, poate fi refacut dupa preferintele clientului.
COD: 7363
45.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement Suki
material: piele
margele: toho
cristale: rhinestone
culoare: multicolor
Colierul Suky , cu liniile si formele geometrice, da o nota de eleganta oricarei tinute. Acest colier poate infrumuseta chiar cel mai simplu tricou, prin culoarea si forma lui. Acesta este lucrat cu migala timp de 2 saptamani. Fiecare dintre margele este cusuta manual, pe baza din piele naturala, cu ac si ata subtire si foarte tare, speciala pentru acest gen de bijuterii. Materialele folosite sunt: - margele acrilice - margele de nisip toho de diferite marimi si culori - margele myuki - lant din cristale rhinestone - cabochon din rasina cu model trandafir in relief Marimea piesei centrale fiind de 8x12 cm il determina sa se aseze foarte frumos la baza gatului. Snurul de prindere are lungimea de 40 cm, avand posibilitatea de a fi  modificat. Pentru asta, la plasarea comenzii mentionati in detalii lungimea preferata. Piesele statement sunt bijuterii sau accesorii care, de sine statatoare, scot din anonimat orice persoana. De aceea este recomandat sa aveti in garderoba dumneavoastra cel putin o piesa de acest fel. Colierul Suky este o piesa unicat.
COD: 7354
450.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colier statement cu flori de primavara
material: lut polimeric
Colierul unicat realizat cu rabdare si dragoste din lut polimeric poate completa orice tinuta cu eleganta si rafinament. Lutul polimeric este o pasta care se modeleaza asemenea plastilinei si se coace la 100 grade timp de 30 minute pentru a deveni un o bijuterie rezistenta. Pentru asta se folosesc diferite tehnici, potrivite pentru modele realizate. La aceasta bijuterie s-a folosit lutul polimeric verde padure si lutul auriu. Imbinarea lor a creat efectul de pretios, iar la final a fost finisat cu pasta de ceara aurie, care, dupa intarire devine rezistenta. Piesa centrala de marime 14x6 cm este prinsa cu fir din otel impletit, lung de 40 cm. Se aseaza foarte frumos putin mai jos de baza gatului.  
COD: 7359
80.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Bratara statement Sinergie
Daca esti fascinata de ceasuri, de felul cum functioneaza lucrurile sau de mecanismul cauza-efect, atunci aceasta bratara este pentru tine! Realizata din saibe metalice, snur de bumbac si piese de ceas facute pentru bijuterii, bratara sinergie e foarte rezistenta, se aseaza si se simte foarte bine pe mana. Datorita snurului legat in mod ingenios metalul nu atinge pielea aproape deloc. Avand lungimea de 20 cm se potriveste aproape oricarei persoane mature.  Acesta este un model, poate fi refacut asemanator.
COD: 3764
80.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Colectia Steampunk tablou „Morisca mintii”
material: piele
culoare: negru
  Daca apreciezi produsele steampunk acest tablou este pentru tine! Tabloul  este realizat 100% manual, cu piese si mecanisme metalice care imita piesele de ceas si diverse piese metalice aplicate pe un suport din piele totul fiind incadrat intr-o rama eleganta din lemn, reconditionata, vopsita, si finisata cu pasta de ceara argintie. Este in aceeasi masura un joc al imaginatiei cat si o opera de arta ce se adreseaza atat pasionatilor cat si iubitorilor de frumos. Tablou cu marimea de 28x24 cm. Acesta este un produs unicat.  
COD: 2006
100.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Tablou „Ecosistem”
Daca esti deopotriva iubitor al stilului steampunk si iubitor al naturii acest tablou este pentru tine! Tabloul este realizat 100% manual din sarma, piele si elemente metalice frumos imbinate intr-o rama vintage reconditionata, vopsita manual si finisata cu pasta de ceara bronz. Piesa reprezinta rolul tuturor in ecosistem, firavitatea si ordinea atat de normala si atat de sensibila la intemperii. Timpul de lucru a fost de 3 zile. Are marimea de 20x16 cm. Produsul este unicat.  
COD: 2003
150.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
Accesoriu statement pentru par cu pene de paun
material: metal
cristale: swarovski
culoare: multicolor
Accesoriile statement au rolul de a sustine femeia in a iesi din zona anonimatului. Varietatea materialelor si culorilor care se pot folosi si libertatea de a le imbina fara o lege anume ci doar dupa jocul creatiei si inspiratiei, determina unicitatea si grandoarea acestora. Rolul acestei piese lucrata cu atentie si cu multa pasiune este de a atrage privirile asupra persoanei care o poarta. Pieptenele vintage impreuna cu accesoriile stralucitoare, cristalele swarovski si penele de paun, care au revenit in voga, se impletesc intr-o poezie a culorilor daruind posesorului o atitudine de invingatoare. Daca iti doresti sa fii remarcata prin eleganta si indrazneala, acest accesoriu este pentru tine! Piesa este unicat.
COD: 8032
225.00 Lei
Adauga in cos
Pret fara TVA si Taxa Mediu
© 2017 - 2018 Jad-online.com
platforma realizata de Lider4IT
Acest site foloseste cookie-uri. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteti vedea aici Politica Cookie si cum le puteti dezactiva. Sunt de acord